Workshops

In de Mike Attinger Studio worden verschillende poseerworkshops en fotografieworkshops aangeboden. We willen niet enkel creëren, maar vinden het ook heel belangrijk om onze kennis te delen. Zo wordt het eindproduct van alle bezoekers van de studio zo optimaal mogelijk.

Op het moment bieden we voornamelijk poseerworkshops aan op het gebied van prinsessenposes en het poseren met nepwapens. Ook is het mogelijk om een masterclass studiofotografie te volgen. Een masterclass studiofotografie is alleen op aanvraag te volgen.

Poseerworkshops

Wil jij er graag uitzien als de perfecte prinses, maar vind je het moeilijk om een echte prinsessenhouding aan te nemen? Of wil je graag toffe foto’s met een nepwapen, maar heb je geen idee hoe je een wapen vast moet houden? In de studio worden poseerworkshops georganiseerd. Hierbij kun je leren hoe je moet poseren voor het perfecte plaatje.

Onze prinsessen poseerworkshops worden gegeven door professionele prinsessen. Zij hebben al jaren ervaring en hebben het zijn van een prinses volledig geperfectioneerd. Ze weten alle kneepjes van het vak en weten ook per specifieke prinses hoe je moet staan, lopen, lachen en draaien.

Onze poseerworkshops met nepwapens worden gegeven onder begeleiding van iemand met ervaring in het leger. Zo ben je gegarandeerd van realistische poses wanneer je een poseerworkshop bij ons volgt.

Wil jij graag een poseerworkshop bij ons volgen? Houd onze evenementenkalender dan in de gaten of schrijf je in voor de Mike Attinger Studio nieuwsbrief.

Masterclass studiofotografie

Als eigenaar van een grote foto- en filmstudio, is Mike Attinger getraind in het maken van de meest magische studiofoto’s. Het maken van foto’s in een studio of in ieder andere binnenlocatie, is heel anders dan het maken van foto’s in de buitenlucht. Het kan hierdoor als ontzettend lastig worden ervaren. Met deze reden bieden wij workshops studiofotografie aan.

Tijdens een masterclass studiofotografie leert Mike je alles over het gebruik van belichting, camera-instellingen en sets. Je leert niet alleen wat je moet doen om mooie foto’s te kunnen maken in een studio, maar ook waarom je bepaalde stappen moet zetten. Zo kun je dit in het vervolg altijd toepassen. Bijvoorbeeld tijdens een van onze evenementen.

Wil je graag een masterclass studiofotografie volgen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.