Opnamestudio

In de Mike Attinger Studio is een speciaal geïsoleerde opnamestudio gebouwd, bedoeld voor kwalitatief hoge zang- en geluidopnames. Voor zowel zangopnames als het maken van presentatievideo’s en online lessen, ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Zang- en geluidopnames

Ben je opzoek naar een ruimte waar je onder professionele begeleiding hoge kwaliteit zangopnames kunt maken? Door middel van volledig geïsoleerde wanden is onze opnamestudio zo ingericht dat de akoestiek zeer goed is. Daarnaast beschikt de ruimte over alle benodigde apparatuur voor het maken van professionele opnames. Het zingt dus niet alleen ontzettend prettig in onze opnamestudio, je kunt er ook de perfecte opname maken van jouw eigen muziek!

Green Screen Studio

Naast apparatuur om zang- en geluidopnames te maken, is er ook een green screen met vaste lichtopstelling aanwezig in de opnamestudio. Deze geïsoleerde green screen studio is uitermate geschikt voor het maken van bijvoorbeeld presentatievideo’s en online lessen.

Door gebruik te maken van een green screen kun je volledig zelf invullen hoe jouw video eruit komt te zien. Je bent hierdoor veel vrijer in het vormgeven van jouw creatieve ideeën. Bovendien ben je gegarandeerd van een zeer hoge geluidskwaliteit, omdat de opnamestudio daar speciaal voor gebouwd is.

Wil je graag een professioneel ogende én klinkende presentatievideo neerzetten? Heb je een idee voor online lesmateriaal, maar hulp nodig bij een goede uitwerking hiervan? Ben je simpelweg opzoek naar de perfecte green screen- en opnamestudio? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.