Onze sets

Van 50’s Diner tot sprookjesbos; in de Mike Attinger Studio hoef je geen verre reizen te maken om in de mooiste sets te fotograferen. In de studio zijn een aantal vaste sets te vinden welke speciaal zijn gebouwd voor unieke foto- en video-opnames.

Naast de vaste sets is er ook genoeg ruimte om tijdelijke sets op te bouwen. In onze werkplaats worden de benodigde decorstukken gemaakt, waardoor de gehele productie in eigen huis plaatsvindt. Zo kunnen we ongeremd creatieve ideeën uitwerken.

Voor een fotoshoot, filmopname of livestream in de sets van de Mike Attinger Studio kun je contact met ons opnemen via het contactformulier, of onze evenementenpagina in de gaten houden.

De Mike Attinger Studio heeft zes vaste sets:

• 50’s Diner

Bij binnenkomst van de fotostudio stap je meteen de jaren 50 binnen. Met hoge kwaliteit meubels, typerende schaakbordvloer en knallende turquoise muren is onze 50’s Diner set een echte blikvanger. De verschillende oude platen aan de muur, maken het perfecte plaatje af. Daarnaast is de bar ook functioneel en wordt deze gebruikt om tussen het werk door te drinken en te eten.

• De Aziatische Set

Op zoek naar de perfecte plek voor foto’s in een Aziatische setting? Dan biedt deze set veel mogelijkheden. De set bestaat uit een woonkamer inclusief meubilair. De doorschijnende muren van de set kunnen van achter worden belicht voor een bijzonder mooi effect. In de aangrenzende Aziatische tuin kunnen wij het hele jaar door genieten van prachtige kersenbloesems.

• De Kasteeltrappen (In aanbouw)

Altijd al foto’s willen nemen bij een echt kasteel? Het regenachtige weer en nieuwsgierige toeristen hoeven je niet meer tegen te houden. Dit kan namelijk nu binnen in de Mike Attinger Studio. Alsof je in een waar sprookje bent beland, kun je plaats nemen op de stenen trappen. Of je kunt dromerig uit de toren staren, wachtend tot je gered wordt door jouw prins of prinses op het witte paard.

• Het Sprookjesbos (In aanbouw)

Grenzend aan de kasteeltrappen bevindt zich het sprookjesbos. Dit bos lijkt echt betoverd te zijn, want de bomen kunnen mee veranderen met de seizoenen. Zo kan het er flink sneeuwen, of kunnen de blaadjes prachtige herfstkleuren krijgen. Het zachte groene mos zorgt voor een magische uitstraling. Uiteraard zijn er voor het sprookjesbos ook extra decorstukken aanwezig. Zo kun je een wens doen in de wensput, of drankjes brouwen in een grote heksenketel.

• The Stage Set

Licht, camera, actie! The stage set biedt het perfecte podium voor onder andere live streaming en het filmen van muziekvideo’s. Met speciale professionele belichting, kunnen hier de tofste effecten gecreëerd worden. De neutrale donkere achtergrond biedt hierin vele mogelijkheden.

• De Studio Tuin

Ook in onze studio tuin hoef je niet bang te zijn voor regen. Deze ruim opgezette tuin met een oppervlakte van 16m2 is voorzien van een mooie haag, lichtjes en uiteraard een tuinsetje. Met alle aanwezige extra decorstukken en bloemen kan de tuin precies zo aangekleed worden dat het perfect past bij jouw outfit en uitstraling.