Live Streaming

Live streaming is in de afgelopen tijd ontzettend populair geworden. Echter, het is gebleken dat niet elke livestream even soepel verloopt. Dit veroorzaakt vaak veel stress en zorgt ervoor dat de uitstraling minder professioneel is dan de oorspronkelijke intentie was.

Het goed begeleiden van professioneel live streaming is hierdoor een van onze meest prominente bezigheden geworden. Van Zoom conferentie tot muzieklivestream. We kunnen helpen met een rustig verloop, zonder technische mankementen.

Professioneel Live streaming voor bedrijven

Live streaming is heel belangrijk geworden voor bedrijven. Echter, de meeste bedrijven zijn hier niet in gespecialiseerd. Het is hierdoor vaak lastig om de kwaliteit te leveren die jij als bedrijf graag zou willen leveren. Wij bieden hulp bij het op de juiste manier aanpakken van bijvoorbeeld Zoom conferenties en webinars.

In de studio is een extra sterke internetverbinding aangelegd, waardoor de kans op verbindingsproblemen minimaal is. Daarnaast zit er tijdens de livestream achter de schermen een professioneel team klaar dat ervoor zorgt dat het geluid optimaal werkt. Ook wordt er gebruik gemaakt van meerdere camera’s, waardoor jouw livestream voorzien is van professioneel camerawerk.

Wil jij graag goed voor de dag komen tijdens jouw Zoom conferenties en webinars, zonder al teveel gedoe? Wij nemen graag dit werk uit handen en begeleiden je bij het neerzetten van een professionele livestream.

Muzieklivestreams

Niet alleen bedrijven kunnen bij de Mike Attinger Studio terecht voor professioneel live streaming. Ook muziekanten kunnen hun talenten laten zien aan een groot publiek. Doordat in de studio verschillende sets aanwezig zijn en er ook de mogelijkheid is om sets te bouwen, kan jouw livestream helemaal ingericht worden zoals jij dat voor ogen hebt. Daarnaast ben je gegarandeerd van een hoge geluidskwaliteit en professioneel camerawerk. Je kunt dus een volwaardig optreden neerzetten, dat uitgezonden wordt in de woonkamer van al jouw fans. Muzikanten die jou al zijn voorgegaan zijn bijvoorbeeld Emma Heesters en Matt Se7en.