Evenementen

Met een oppervlakte van meer dan 250m2 is de Mike Attinger Studio uitermate geschikt voor het organiseren van evenementen, gericht op het maken van foto- en videomateriaal. Zo worden er meetings voor professionele modellen en cosplayers gehouden. Er wordt tevens samengewerkt met Storybrook Celebrations om Magische Prinsessen Ontmoetingen te organiseren en kinderdromen uit te laten komen.

Modellen Meets

Wil jij als professioneel model of fotograaf je portfolio graag uitbreiden en nieuwe contacten opdoen? Onze Modellen Meets zijn uitermate geschikt voor het leggen van nieuwe connecties en het maken van nieuw fotomateriaal. Dit kan in onze verschillende vaste sets en de tijdelijke sets die speciaal voor deze evenementen worden opgebouwd.

Houd de onderstaande evenementenkalender goed in de gaten, of schrijf je in voor de Mike Attinger Studio nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze komende evenementen.

Cosplay Meet NL

Sinds februari 2020 worden er in de studio zeer succesvolle Cosplay evenementen gehouden. Deze evenementen worden georganiseerd door Cosplay Meet NL, wat vast onderdeel uitmaakt van de Mike Attinger Studio.

Elke Cosplay Meet heeft een eigen thema. Denk hierbij aan thema’s als Kerst, Valentijn en Halloween. Hiervoor worden unieke losse sets gebouwd. De vaste sets worden speciaal in thema aangekleed, zodat ze een geheel nieuwe uitstraling krijgen.

Voor meer informatie over de Cosplay Meets, kun je een kijkje nemen op de website van Cosplay Meet NL.

Magische Prinsessen Ontmoetingen

In de magische sets van de Mike Attinger Studio lopen soms echte sprookjesprinsessen rond! Zo kun je de schone slaapster tegenkomen in het sprookjesbos en staart prinses Raponsje soms dromerig uit het torenraam naast de kasteeltrappen.

Wil jij deze prinsessen graag ontmoeten? Dat kan tijdens de Magische Prinsessen Ontmoetingen. Deze Prinsessen Ontmoetingen worden aangekondigd op de website en Facebookpagina van Storybrook Celebrations.

De Evenementenkalender

Op het moment zijn er in verband met de aangescherpte Corona maatregelen geen evenementen in de Mike Attinger Studio.